AZAROAREN 5-6- eta 7an Aitzol eta Ander sukaldariak Beasaingo Ikastolan
Aurreko astean banatu genuen IKASTOLA aldizkarian ageri zen bezala, Mondragon Unibertsitateko Basque Culinary Center-ek (BCC), Ikastolen Elkarteak eta Eroski Fundazioak bultzatutako proiektua da “Ongizatea sukaldatuz”. Bertan parte hartuko dute LHko 3,4,5. eta 6. mailako ikasleek.
Tailerretan, teoria baino gehiago, aholkuak emango dituzte d. Aholku praktikoak. Aitzol eta Ander sukaldariak arituko dira beti. Ikasleak prozesu osoaz jabetzea ere badu helburu Hasteko, sukaldeko garbitasunaren eta antolaketaren garrantziaz jabetu dira. Garaiko osagaiak zer diren aztertu da, zein bertakoak, zein osasungarriak. Prezioari ere erreparatu behar zaiola, aukeran merkeagoak erosiz. Horiek guztiak komeni dira erabiltzea egunero sukaldean.